AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Çay Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerince organize edilen sınıflar arası münazara yarışmaları yapıldı. Oldukça verimli oldu. Katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Ara

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü etkinliği yapıldı. Okulumuz 11/A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Satılmış katkılarıyla okulumuz öğretmenlerine yemek verildi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Aramızda olamayan öğretmen arkadaşlatımıza buradan saygılarımızı gönderiyoruz. Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. İyiki varsınız.

Kas

Okulumuzda Değerler Hareketi Uygulama komisyonu kuruldu ve ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

İlgi:    İlçe MEM in 21/11/2023 tarihli ve 90062188 sayılı yazıları

İlgi yazı gereği okulumuz değerler hareketi yürütme kurulu olarak; Okul Müdürü Yaşar ÖZARI başkanlığında Tarih Öğretmeni Basri YÖNTEM, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Aysun KOÇ, İngilizce Öğretmeni Büşra ÇALIŞKAN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşe ERCAN belirlenmiştir. Danışman ve bilgileri AFBİS sistemine her ayı beşine kadar girmekle Okulumuz danışman / rehber öğretmeni Ömer KAYMAKÇIOĞLU aşağıda sunulan çalışma takvimini uygulamakla görevlendirilmiştir.

Bilgilerinize rica ederim.

Yaşar ÖZARI

ÇALIŞMA TAKVİMİ :

AYLARDEĞER BAŞLIKLARI

KASIM ARALIK OCAK

Aile içi ilişkiler

Ailede sevgi ve saygı

Ailede dayanışma ve yardımlaşma

Ailede iletişim ve problem çözme

Ailede sorumluluk vb.

DÖNEM SONU RAPORU

(Elektronik ortamda, 19 Ocak 2024 tarihine kadar)

MART ,NİSAN ,MAYIS

Vatanseverlik

Şehitlik, gazilik ve kahramanlık

Bayrak sevgisi

Millî birlik ve beraberlik vb.

HAZİRANYIL SONU RAPORU

(Elektronik ortamda, 14 Haziran 2024 tarihine kadar)

Kas

Erasmus 2022 staj- Öğrenci hareketlilik kapsamında okulumuz öğrencileri 19/11/2023 tarihinde viyanaya gittiler. 20/11/2023 tarih itibarıyla ikinci günlerini geçirmekteler. Öğrencilerimize çok faydalı olması temennisi ile kolaylıklar diliyorum. 2023 staj- öğrenci hareketliliğimiz inşallah mayıs 2024 olması heyacanını yaşıyoruz. Okulumuza bu güzelliği yaşatan emeği geçen arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Kas

Okulumuz Kalite Etiketi Çıkmıştır. Okulumuz İngiliz Öğretmeni Büşra ÇALIŞKAN 4 italyan 1 İspanyol Ortak ile Yaptıkları çalışmalar ile okulumuzun kalite etiketinin çıkmasında emek vermiştir. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü sebebiyle okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri ve okulumuz öğrencileri program düzenledi. Proramda emeği geçen arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Atamızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı İlçemizde Coşku İle Kutlandı. Bizlere bu toprakları armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yıl Dolayısıyla 10/A Çocuk Gelişimi Eğitimi Sınıfından Türk Bayraklı balon etkinliği yapıldı. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetin 100. YıL kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği program kapsamında Müdür Yardımcımız İsmail ÇINAR sorumluluğunda İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ziyaret edildi ziyaret hem öğrencilerimiz hem de ziyaret edilen kurumlar için verimli geçti. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda ÇEDES kapsamında edep, nezaket ve saygı ile ilgili etkinlik yapıldı. Programda öğrencilere konu içeriğine uygun yazılı güzel sözlerle ikram da dağıtıldı. Emeği geçen Okulumuz ÇEDES Sorumlusu İngilizce Öğretmeni Büşra ÇALIŞKAN ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Aysun KOÇ hocalarıma ve Değerler eğitimi kapsamında seminer veren Tarih Öğretmenimiz Basri YÖNTE M ve Din Kültürü Öğretmeni Ayşe ERCAN hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Gerekli malzemelerin hazırlanmsında emeği geçen öğrencşlerime teşekkür ediyorum.

Ekm

Okul Hemşireleri sinüzit, Kuduz ve İdrar Yolları Enfeksiyonları Hakkında Seminer Verdi. Seminer oldukça verimli geçti. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçe emniyet müdürlüğü okulumuzda trafik eğitimi verdi. Akabinde ilçe sağlık müdürlüğü ilkyardım semineri verdi. Katkılarından dolayı iki kurum müdürlüğüne teşekkür ediyoruz

Ekm

Okulumuzda  afet eğitimi tatbikatı yapıldı ardından afet semineri verldi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Ekm

Okulumuz Sıfır Atık Kapsamında 9 kg atık pil ve 75 kg atık yağ biriktirmiştir. Sorumlu öğretmenimiz Esra MIZRAK KOCA Çay Belediyesi ile iletişime geçerek Çay Belediyesine teslim etmiştir. Öğretmenimize şükranlarımı sunuyorum.