AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Çay Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bükme etkinliği

Mrt

Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü KTS kapsamında çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı kuklalar ve oyuncaklar yaptı. Çocuğu olan ihtiyaç sahiplerine takdim edildi. Okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanı atölyede kesme makarna ve değişik yiyecek içecek malzemeleri yaptı. İhtiyaç sahibi ailelere taktim edildi. öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü KTS  Ben Her Yerde Varım Projesi  kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmen katılımı ile ramazan kolileri hazırlandı . İhtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Öğrenci idareci ve öğretmenlerime teşekkür ediyoruz.

Mrt

Meslek Yüksek Okulu Okulumuz 9. ve 10. Sınıf Çocuk Gelişimi ve EğitimiÖğrencilerine Seminer verdi. Seminer AKÜ 12.03.2024 Tarihli ve 256772 sayılı yazı ile İlçe Kaymakamlık Makamının 12/03/2024 tarihli ve 98592474 sayılı olurları ile 27/03/2024 tarihinde saat 10:00-10:35 saatleri arasında verildi. Seminer çok verimli oldu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri okulumuza ismi verilen Nene Hatun u canlandırdı. Öğrencimizi ve yetiştiren öğretmenimizi tebrik ediyorum

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri ilçemizde bulunan Melek Sultan Anaokulunda etkinlik yaptı. Kostümler giyerek çeşitli aktiviteler düzenleyen ve oyunlar oynatan öğrencilerimiz, minikler ile doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdi. İki okulun iş birliği içerisinde çalıştığı bu güzel etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Çedes projesi kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri şehitlik ziyareti yaptı. Öğretmen ve öğrencilerimiz şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okudu. Mekanları cennet olsun. Aynı gün Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz okutulmak üzere okulumuz öğrencilerine hatim için cüz dağıtımı yaptı. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimize 19.03.2024 tarihinde sınav kaygısı semineri yapıldı. Rehber öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma Programı Yapıldı. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.

Okulumuz öğrencilerine Üst Öğrenim Kurumları tanıtım semineri verildi

Mrt

OSBP kapsamında 2023 Aralık ayı son hafta spormalzemeleri alındı. Dışarıdan çağırılan teknik personele kurulum yaptırıldı. Öğrencilerimizin kullanımına sunuldu. Evlatlarımız güle güle kullansınlar inşallah.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi Kapsamında Çorba Etkinliği düzenlendi. Proje ekibine, sponsor arkadaşlarıma ve çorba içme faaliyetine katılan tüm öğrenci, öğretmen ,idareci ve personelime teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Amin